Çocuklar Yaz Döneminde Bilgievlerini Bırakmıyor

Kocaeli’de okulların kapanmasının ardından açılan Yaz Okulları’na 6 bin 366 çocuk kayıt yaptırdı.

Çocuklar Yaz Döneminde Bilgievlerini Bırakmıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak ilkokul çocuklarına hizmet veren Bilgievleri, yaz döneminde adeta çocukların akınına uğruyor. Okulların kapanmasıyla açılan Bilgievi Yaz Okulları’dan şuana kadar 6 bin 366 çocuk yararlandı. Bilgievlerinde hazırlanan yaz programları sayesinde çocuklar yaz döneminde vakitlerini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçiriyor.

Bilgievlerindeki yaz dönemi faaliyetleri 12 Haziran Pazartesi günü başladı.

Bu dönemden çocukların en iyi şekilde yararlanabilmesi için Bilgievleri eğitmenleri tarafından özel bir eğitim programı hazırlandı. Kur’an eğitiminden havuz etkinliklerine, gençlik kamplarından, kültürel ve sosyal gezilere ve eğlenceli oyunlara kadar geniş bir yelpazede hazırlanan program içine ayrıca, el sanatları ve tasarım, yarışma ve turnuvalar, satranç ve zeka oyunları gibi birbirinden eğitici faaliyetler eklendi.

Bilgievi Yaz Okulu bu programıyla öğrencilerin yanı sıra ailelerden büyük ilgi gördü. Yaz döneminde çocuklarının zamanını en iyi ve faydalı bir şekilde geçirmesini isteyen aileler çocuklarını vakit geçirmeden Bilgievi Yaz Okulu’na kayıt ettirdi. Yaz başından bu yana 6 bin 366 çocuk Bilgievi Yaz Okulu’na kayıt yaptırdı. Yaz etkinliklerinden yararlanmak isteyen öğrencilerin Bilgievlerine giderek kayıt yaptırmaları yeterli.

Bilgievlerindeki Yaz Okulu dönemi 19 Ağustos Cumartesi günü sona erecek. Öğrenciler, Yaz Okulu’nu, düzenleyecekleri renkli bir organizasyonla kapatacak.
Kaynak: İHA