Vodafone Samsun'daki 4.5G Altyapısını Tamamen Yeniledi

Vodafone, Samsun’daki 4.5G altyapısını da tamamen yenilediğini ve kapsamasını yüzde 80 oranında artırdığını açıkladı.

Vodafone Samsun'daki 4.5G Altyapısını Tamamen Yeniledi
Vodafone, ’4bucakG’ stratejisi doğrultusunda son bir yıl içinde Samsun’daki 4.5G altyapısını tamamen yenileyerek, şehirdeki kapsamasını da yüzde 80 oranında artırdığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, Samsunlulara her yerden rahat rahat 4.5G’ye bağlanma fırsatı sunan Vodafone, üstün 4.5G teknolojisini abonelerine deneyimletmek için özel bir kampanya da düzenledi.

Kampanya kapsamında Samsunlu kullanıcılar, Vodafone’un 06 Temmuz-06 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olarak sunduğu 4 GB’lık internet paketinden faydalanabilecek.

"4.5G’yi Türkiye’nin en ücra köşesine kadar götüreceğiz"

Türkiye’de en çok 4.5G abonesi olan operatör olarak abonelerine hızlı ve hesaplı bir internet deneyimi yaşattıklarını hatırlatan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "Vodafone olarak abonelerimizi dijital dünyanın olanaklarından en üst düzeyde faydalandırmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, 4G ve üstü teknolojilerdeki küresel deneyimimizi Türkiye’ye de taşıyoruz ve 10 bini aşkın çekim noktasıyla Türkiye’nin 81 iline 4.5G hizmeti sunmaya devam ediyoruz. 3G teknolojisine göre 10 kat daha hızlı olan 4.5G’yi Türkiye’nin en ücra köşesine kadar götürme hedefimiz doğrultusunda başlattığımız ’4bucakG’ stratejimizin en önemli ayağını da kapsama alanımızı genişletmek oluşturuyor.

Bu kapsamda son bir yılda Samsun’daki 4.5G kapsamamızı yüzde 80 oranında artırdık. Böylece Samsun’daki Vodafone aboneleri her yerden kesintisiz bir şekilde 4.5G teknolojisinden faydalanabilecek. Faturaya ek hiçbir ücret ödemeden kullanılabilen 4.5G teknolojisi ile yüksek kaliteli ses görüşmesi VoLTE’nin yanı sıra görüntülü konuşma yapabilir, cihazınızın veya SIM kartınızın bu teknolojiyle uyumlu olup olmadığını kolayca öğrenebilirsiniz. Türkiye’deki en geniş 4,5G kapsamasına sahip Vodafone olarak sunduğumuz bu hizmetin kalitesini ve kapsama alanını artırmak için de yatırımlarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA