Vali Demirtaş'tan Ersöz Ailesine Taziye Ziyareti

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, valilik binasında 4. kattan merdiven boşluğuna düşerek hayatını kaybeden Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde görev yapan görme engelli makine mühendisi Kaya Ersöz’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan ile birlikte Ersöz ailesini Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret eden Vali Demirtaş, Kaya Ersöz’ün vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Vali Demirtaş, Ersöz ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Ziyarette okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından Demirtaş, Ersöz’e Allah’tan rahmet, anne Gülseren Ersöz ve baba Ümit Ersöz’e de sabır temennisinde bulundu.

Yüzde 50 görme engelli Kaya Ersöz (35), 14 Temmuz'da görev yaptığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü binasının 4'üncü katından dengesini kaybedip düşmüş, kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA