Sincan Belediyesinden 3 Yeni Park

Sincan’da yeşil alan seferberliği başlatan Sincan Belediyesi, üç yeni parkı daha Sincanlıların hizmetine sunuyor.

Sincan Belediyesinden 3 Yeni Park
Sincanlılar, modern ve güvenli sosyal yaşam alanlarıyla buluşmaya devam ediyor. Park sayısını 370’e çıkaran Sincan Belediyesi ilçeyi adeta yeşile boyuyor. Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte Sincan Belediyesi parkları, 7’den 70’e her yaş grubundan vatandaşın nefes alma mekanı oluyor. Yeşiliyle büyüleyen parklar, bu günlerde dolup taşıyor. Yaz sıcakları nedeniyle gündüz evlerine kapanan vatandaşlar, akşamları parklarda zaman geçiriyor. Akşam yemeği sonrası parklarda çay içip sohbet eden aileler, açık havanın tadını çıkarıyor.

Sincan Belediyesi bu yaz sezonunda üç yeni parkı daha Sincanlıların hizmetine sunuyor. Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde 6 bin 544 metrekare genişliğindeki parkın inşası tamamlanırken Pınarbaşı Mahallesi’nde 2 bin 559 metrekare ve İstasyon Mahallesi’ndeki 2 bin 560 metrekare genişliğindeki parkların yapımı devam ediyor.

Parkların yapımının tamamlanmasıyla beraber Sincan’daki parkların sayısı 370’i buluyor. 2009 yılında 113 olan park sayısını 370’e çıkaran Sincan Belediyesi her biri farklı konseptlerde tasarlanan parklar ile vatandaşlara rahat nefes almalarını sağlayacak ferah ortamlar sunuyor. Yüzlerce park, çocuklara yönelik oyun grupları ve yetişkinlere yönelik oturma alanlarıyla vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. Belediye, parkların temizliği, sulaması ve bakımlarını düzenli olarak gerçekleştiriyor. Park yenileme ve düzenleme çalışmaları kapsamında 30 yeni oyun grubu ve 25 spor aletleri Sincanlıların hizmetine sunuldu. Park çalışmalarının yanı sıra gerekli görülen alanlarda yeşillendirme çalışmaları da devam ediyor.

Park ve yeşil alanların vatandaşların başta gelen istekleri arasında olduğuna dikkat çeken Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa TunaSincan, yeşil alanları ve parklarıyla her geçen gün daha da güzelleşiyor. Vatandaşlarımızı modern ve güvenilir parklarımızda, teknolojinin tüm imkanlarıyla buluşturmaya gayret ediyoruz. Sincan’ımızda gerçekleştirdiğimiz çoğu projemizde vatandaşlarımızın da taleplerini değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın hizmetlerimize ilgisi de bizi ayrıca memnun ediyor. Vatandaşlarımızın da destek ve dualarıyla Sincanımızı daha güzel noktalara getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA