Çatak'a 110 Kilometre Sıcak Asfalt Yapılacak

Van Büyükşehir Belediyesi, Çatak ilçede bu yıl yaklaşık 110 kilometre sıcak asfalt yapacak.

Çatak'a 110 Kilometre Sıcak Asfalt Yapılacak
Büyükşehir Belediyesinin yeni yol yapımı konusundaki atılımları devam ediyor. Çatak’ın birçok mahallesinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ilçede 110 kilometre sıcak asfalt uygulaması yapacak. Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları Fazıl Tamer ve Salih Allahverdi ile İlçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül; Bilgi ve Akçabük mahallelerinde yapımı devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde izledi. Heyet, ilk olarak Bilgi Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak, mahalleli ile görüşüp sıkıntılarını dinledi. Daha sonra Akçabük Mahallesi’nde incelemelerde bulunan heyet, yürütülen çalışmalarla ilgili de bilgi aldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, hizmet anlayışlarında ayrı gayrı gözetmeksizin her tarafa hizmet götürdüklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesinin Çatak’ta hummalı bir çalışma yürüttüğünü belirten Tamer, “İlçenin birçok noktasında çalışma var. Sabahtan bu yana şantiyeleri geziyoruz. İnşallah daha güzel çalışmalar yapacağız. Halkımız güzel hizmetleri hak ediyor. Yeter ki bizlere dua edip desteklerini esirgemesinler. Bu yıl yollara 214 milyon kaynak ayırdık. Bu yolların yıllar önce yapılması gerekiyordu. Ama ne yazık ki yapılmamış. Bu da insana değerin verilmediğini gösteriyor. Önce yol sonra diğer hizmetler. Biz her zaman halkın yanındayız” diye konuştu.

Örgüte değil vatandaşa yol yaptıklarını ifade eden Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül ise, Büyükşehir Belediyesine yol yapım çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kaymakam Akgül, “Çalışmalar devam ediyor. İnşallah Çatak’ın bütün yollarını asfaltlayacağız. Vatandaşın talepleri doğrultusunda planlamaları yapıyoruz. Biz bundan sonra örgüte değil vatandaşa yol yapılacak” dedi.

Kaynak: İHA