Bulut'tan AK Parti İl Başkanı Şahin'e Ziyaret

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, 15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut'u makamında kabul etti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Bulut, bir vakıf kurmak istediklerini belirterek, 'İnşallah ölmeden önce bir yatırım yapacağım. Şuanki giderlerimizi şirketimizden karşılıyoruz ama hep böyle gitmesin ve birilerine bağlı kalmasın. Osmanlı da dedelerimizin yaptığı gibi gelecek nesillere aktarılmak üzere de inşallah bir vakıf inşa edip miras bırakacağız.' ifadelerini kullandı.

15 Temmuz ruhunun yaşatılmasını önemsediklerini aktaran Bulut, 'Bu toplulukların bir araya gelmesi önemli, bu ruhun yaşatılması çok önemli ancak bu temanın,o günki darbe girişiminde yaşananların mekanlarla canlandırılması, müze haline getirilmesi ve o ruhun çeşitli Anadolu şehirlerinde de yayılması, gelecek nesillerimize aktarılması ve eğitim müfredatımıza da sokulması, unutulmaması açısından çok daha önemli olacaktır.' açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Şahin ise 15 Temmuz'u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

'15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanımız Erol Bulut Bey'e ve yönetimindeki gazilerimize ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Hem İstanbul'da 15 Temmuz anma etkinliklerine katıldılar, hem de sağolsun Sivas'a geldiler ve Ulaş'taki anma programlarına katıldılar. 15 Temmuz'u unutmamak ve unutturmamak adına Gaziler Platformunun çalışmalarını takip ediyor ve destekliyoruz. Bütün gazilerimize sağlık, afiyet, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.'

15 Temmuz'un milletin yeniden dirilişi olduğunu ve bu dirilişi büyüterek devam ettiklerini ifade eden Şahin, 'İnşallah bu sene gördük ki hem Türkiye'de hem ilimizde geçen yıla göre daha büyük diriliş ve uyanma var. Milletimiz artık 15 Temmuz'un arkasındaki, yani darbe girişimini yaptıran mihrakların aklındakini anlamış durumda ve buna geçit vermedi, vermeyeceğini de bir kez daha gösterdi. Bizim meselemiz sadece yurt içindeki belli mihraklarla değil onların dışarıdaki ağa babalarıyla da meselemiz var. Dolayısıyla millet olarak 15 Temmuz'da, 16 Temmuz'da ve devam eden günlerde bütün dünyaya mesajlar verdik. Türk milletinin yenilmezliğini, Çanakkale ruhunun devam ettiğini ve devam edeceğini gösterdik, onun için de milletimize şükranlarımızı sunuyorum.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA