Başkan Kesimoğlu Yavuz'u Duygulandırdı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, dün akşam Polis Sosyal Tesisleri’nde, Muğla iline atanan Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz için verilen veda yemeğine katıldı.

Başkan Kesimoğlu Yavuz'u Duygulandırdı
Başsavcı Yavuz’a özgürlüğün simgesi güvercin ve güvercin kanadında Atatürk’ün silüetinin olduğu ahşap bir rölyef armağan eden Kesimoğlu, yaptığı konuşmada, devlet terbiyesi almış iki insan olarak İlyas Yavuz ile güzel bir iletişim kurduklarını söyledi.



Başkan Kesimoğlu. “Farklı noktalarda ve farklı hayat görüşlerinde ilerlesek de, ben sayın Başsavcımızın ne kadar insancıl bir yüreğe sahip olduğuna bizzat şahit oldum. Kendisi ile oldukça uyumlu bir diyalog içinde olduk. Ben bu kadar iyi niyetli ve mütevazi bir başsavcıyı ilimizden uğurladığım için hüzünlüyüm. Ancak Kırklarelimizin onu bağrına basmasından ve ne kadar sahiplenici bir kent olduğunu göstermesinden dolayı da mutluyum. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz da, bu anlamlı konuşmanın kendisini çok duygulandırdığını belirterek. “Sayın Başkanımla yaklaşık 2,5 yıldır birlikte çalışma şansı elde ettik. Kendisi belediyeciliğin gerektirdiği her türlü noktada kurumumuza yardımcı oldu. Ayrıca yeni adliye binamızın şekillenme sürecinde de bizlere verdiği destekten dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Mehmet Siyam Kesimoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz’a plaket takdim etti.
Kaynak: İHA