Alışveriş Merkezlerine TEOG Tercih Masaları Kuruldu

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TEOG sınavı tercih döneminde Bursa'daki alışveriş merkezlerine TEOG tercih masaları kuruldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kentteki iki alışveriş merkezine kurulan tercih masalarında görevli öğretmenler, öğrenci ve velilerine tercih döneminde yol gösterecek.

Öğrenciler, 12.00 ile 22.00 saatleri arasında alışveriş merkezlerinde kurulan tercih masalarından danışmanlık hizmeti alabilecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, Korupark AVM'de, TEOG tercih süreciyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Danışmanlık masalarının tercih dönemini daha sağlıklı bir şekilde yönetebilmek için kurulduğunu ifade eden Sarıkaya, tercih masalarının uzman rehber öğretmenler gözetiminde faaliyet gösterdiğini söyledi.

Sarıkaya, öğrenci ve velilerin alışveriş merkezlerini kullandıkları için burada böyle bir hizmet vermeyi tercih ettiğini belirterek, 'Tercih işlemlerinin hepsini rehber öğretmenlerimizle birlikte yürütüyoruz. İki farklı alışveriş merkezinde bu hizmeti oluşturduk. Öğrencilerimiz ve velilerimize buradaki rehber öğretmenlerle sağlıklı bir lise tercihinin nasıl yapılacağını anlatıyoruz.' diye konuştu.

Kaynak: AA