20 Ayrı Hırsızlık Olayıyla İlgili 13 Gözaltı

Gaziantep’te 20 ayrı adreste yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili yapılan operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, 13 şahıs gözaltına alındı.

20 Ayrı Hırsızlık Olayıyla İlgili 13 Gözaltı
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda, 30 Haziran - 17 Temmuz 2017 tarihleri arasında 9 farklı resmi kurumdan, bir mabetten, 2 açıktan hırsızlık, 7 adet iş yerinden hırsızlık ve bir adet oto hırsızlığı olmak üzere toplam 20 hırsızlık olayı ile ilgili operasyonlar gerçekleştirildi.

Operasyonlarda 3 adet av tüfeği, 3 adet tabanca, 3 adet şarjör, bir adet döner bıçağı, 42 adet kurusıkı mermi, 28 adet av tüfeği fişeği ve yaklaşık 30 gram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirildi. Meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgisi bulunduğu tespit edilen 13 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen 13 şüpheli şahıstan 5’i tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi. Ayrıca, hırsızlık olaylarında kullanılan bir adet araca el konuldu, çalıntı eşyalar ise sahiplerine teslim edildi.
Kaynak: İHA