Vali Demirtaş'tan Adanalılara Teşekkür

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen demokrasi nöbetine ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, Merkez Park'ta düzenlenen demokrasi nöbetlerine yoğun ilgi gösteren Adanalar'ın, Türkiye'nin diğer tüm şehirlerindeki vatandaşlar gibi ellerindeki Türk bayraklarıyla tam bir demokrasi şölenine imza attığını belirtti.

Ülkenin dört bir yanında ve Adana'da milletin, günler ve geceler boyunca tuttuğu demokrasi nöbetleri ile vatan sevgisini tüm dünyaya bir kez daha haykırdığını aktaran Demirtaş, şunları kaydetti:

'Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle, ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleden asla taviz verilmeyecektir. Milletimizin verdiği 15 Temmuz kahramanlık destanı, asla unutulmayacak ve daima yaşatılacaktır. Bu vesile ile iki gün boyunca gerçekleştirilen demokrasi nöbetine yoğun ilgi gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerine, bürokratlarımıza, kadınlarımıza, yaşlılarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, şehit ve gazi yakınlarımıza, tüm Adanalı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum.'

Hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ/PDY ve diğer tüm terör örgütlerine yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayan Demirtaş, 15 Temmuz darbe girişimine karşı canlarını veren şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diledi.

Demirtaş, gazileri de şükran ve minnetle andığını kaydetti.

Kaynak: AA