'Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tanıtım Günleri'

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi akademik programları, eğitim olanakları ve kampüs imkanları hakkında adayları ve aileleri bilgilendirmek amacıyla 14-26 Temmuz'da 'Tanıtım Günleri' gerçekleştiriyor.

Üniversitenin tanıtım sorumlusu Doğukan Cantimur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tanıtım Günleri' kapsamında her gün bir şehre gittiklerini ve üniversite tercihi yapacak öğrencileri bilgilendirdiklerini belirtti.

Cantimur, Nevşehir'in bir üniversite kenti olduğunu insanlara aktarmayı istediklerini ifade ederek, 12 fakültesi ve yaklaşık 20 bin öğrencisi bulunan üniversitenin potansiyelini artırmak istediklerini söyledi.

Bugün Ankara'da olduklarını aktaran Cantimur, 'Öğrenci arkadaşlarımızı bekliyoruz. Hem bizim çayımızı, kahvemizi içerler hem de üniversite hakkında bilgi vermiş oluruz. Rektörümüzün vermiş olduğu Nevşehir'i anımsatacak ufak tefek hediyelerimiz var. Onları da arkadaşlarla paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağız.' diye konuştu.

Etkinliğe yarın Konya'da devam edeceklerini belirten Cantimur, etkinlik sonuna kadar İçel, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Malatya ve Sivas'a gideceklerini kaydetti.

Kaynak: AA