Kocaeli'de Teknenin Alabora Olması

Kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde teknenin alabora olması sonucu kaybolan kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Gezinti için İzmit Körfezi'ne açılan 2'si çocuk 5 kişinin içinde olduğu teknenin alabora olması sonucu kaybolan Hakan Uzel'in bulunması için sahil güvenlik ve deniz polisi tarafından başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

İzmit Körfezi'nde yüzeyde ve dipte arama çalışması yürüten ekipler, şu ana kadar Uzel'e ait herhangi bir iz bulamadı.

Dalgıçlar, körfezin farklı noktalarında arama çalışmalarını sürdürürken, Uzel'in yakınlarının Seka Park iskelesindeki endişeli bekleyişleri devam ediyor.

Bu arada olaydan sonra yoğun bakıma ünitesinde tedavi altına 4 yaşındaki Veysel Küçükyaşar'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

- Olay

Aralarında çocukların da bulunduğu 5 kişi taşıyan kiralık tekne, dün henüz belirlenemeyen nedenle İzmit Körfezi Seka Park açıklarında alabora olmuştu. Teknede bulunan ikisi çocuk 4 kişi, ekipler ve vatandaşlar tarafından denizden çıkarılarak çevredeki hastanelere kaldırılmıştı.

Kıyıya çıkarılanlardan Şerafettin Küçükyaşar (33) sevk edildiği Seka Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış, sağlık durumu ağır olan oğlu 4 yaşındaki Veysel Küçükyaşar da yoğun bakıma alınmıştı.
Kaynak: AA