Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek Açıklaması

'Amerika, Erdoğan'ı devirmeye teşebbüs ediyor ve bizim bir sürü aydınımız ve CHP, hemen Amerikan planlarının içerisinde mevzileniyor'.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığına kilitlenmiş bir kesim olduğunu belirterek, 'Amerika, Erdoğan'ı devirmeye teşebbüs ediyor ve bizim bir sürü aydınımız ve CHP, hemen Amerikan planlarının içerisinde mevzileniyor.' dedi.

Perinçek, partisince bir otelde düzenlenen 'FETÖ Darbesi ve Türkiye'nin Çözümü' konulu konferansta, Türkiye'nin Fetullahçı Terör Örgütü ve PKK'nın üzerine yürüdüğünü söyledi.

Türkiye'nin bölünmeyi kabul etmediğini belirten Perinçek, 15 Temmuz 2016'nın Amerikan emperyalizminin Ankara'da ezilmesi adına önemli bir tarih olduğunu kaydetti.

Perinçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığına kilitlenmiş bir kesim olduğunu ifade ederek, 'Erdoğan PKK'nın üzerine yürüyünce hemen PKK'nın yanına geçiyorsunuz, FETÖ'nün üzerine yürüyünce FETÖ'nün yanına geçiyorsunuz. Amerika, Erdoğan'ı devirmeye teşebbüs ediyor ve bizim bir sürü aydınımız ve CHP, hemen Amerikan planlarının içerisinde mevzileniyor.' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın terör örgütleri PKK ve FETÖ'nün üzerine yürüdüğü zaman kendi programlarının da o olduğunu kaydeden Perinçek, buna karşılık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise bir koluna FETÖ'yü diğer koluna ise PKK'yı takıp yürüdüğünü dile getirdi.

CHP'nin gerçekleştirdiği yürüyüşle insanların PKK ve FETÖ'yle birlikte yürümeye alıştırıldığını iddia eden Perinçek, 'Her isteyen itiraz etsin, bu tarihi bir tespittir, o yürüyüşe katılanlara, o yürüyüşü alkışlayanlara bonzai içirilmektedir. O insanlar uyuşturulmaktadır. 'Hapishanelerin kapısını açın' diye bağırmaya o insanlar alıştırılmaktadır.' diye konuştu.
Kaynak: AA