Kına Gecesinden Demokrasi Nöbetine

Ankara'da Hüseyin Galip ve Emel Türkoğlu çifti, kına gecesinin ardından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde tutulan demokrasi nöbetine katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde tutulan demokrasi nöbetine, kına gecesi düzenleyen genç bir çift de katıldı.

Hüseyin Galip ve Emel Türkoğlu çifti, ellerinde Türk bayrağıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne geldi. Genç çift, burada vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbetine katıldı.

Damat Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok mutlu olduklarını belirterek, 'Bugün kına gecemiz oldu. Yarın da düğünümüz olacak. Gecen yıl bu halk, bu millet bu şekilde yapmasaydı, biz şu an burada olamazdık. Halkımıza, milletimize minnettarız. Vatan için, millet için sokaklara çıkmaya, ölmeye hazırız' diye konuştu.

Gelin Emel Türkoğlu da kına gecesinin ardından vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutmaya geldiklerini söyledi. 'Uyumadık, nöbete geldik' diyen Türkoğlu, tüm vatandaşları düğününe davet etti.

Demokrasi nöbetine katılan vatandaşlar da genç çifte mutluluklar diledi.
Kaynak: AA