Demokrasi Nöbeti

Gaziantep Sanayi Odası Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile oda personeli 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde demokrasi nöbetine katıldı.

Demokrasi Nöbeti
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Türk bayrakları ile donatılan Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen etkinliklere katılanlar, hain darbe girişimine sert tepki göstererek şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andı.

Etkinlikte coşkulu kalabalığa seslenen GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Antep Savunması’nın 6317 şehidini, 15 Temmuz şehitlerini ve vatan için canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı gece yine aynı meydanda toplanarak demokrasiye sahip çıktıklarını kaydeden Konukoğlu, “Şunu bilir, şunu söylerim; dünyada önümüze çıkacak hiç kimse, hiçbir güç yoktur. Allah’ın izniyle bu ülkeyi sanayicisiyle çalışanıyla ihracatçısıyla, tüccarıyla hep birlikte dünya lideri yapacağız. Bunu da hepimiz göreceğiz Allah’ın izniyle" diye konuştu.

Konukoğlu, "Torunlarımız çok daha rahat bir ülkede yaşayacak. Hep birlikte bunun için çalışmaya, çaba göstermeye söz veriyoruz" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA