STSO Meclisi Toplandı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

STSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Meclis Başkanı Necati Şahin başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Demokrasi şehitleri için okunan duaların ardından gündeme geçildi. BBP’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun 'Ben Türküm, Türk Esir Olmaz' şiirini okuyan Şahin, başta 15 Temmuz darbe girişiminin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir olmak üzere, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ise toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ve Sivas'ın güçlenmesi için üretimin önemine dikkati çekti.

Yıldırım, şunları kaydetti:

'Türkiye Cumhuriyetinin bekasını hedef almış darbe girişimini Türk milleti olarak bertaraf ettik. Allah, bir daha bizlere böyle kötü günler yaşatmasın. Bu kötü günleri atlatmamız için daha çok çalışıp, üretmemiz lazım. Ortak değerlerimize sahip çıkmamız lazım. Eli taşın altında olan bizlere daha çok görev düşmektedir. Bağdat, Halep, Musul bizim olsa, ne olur? Sokağa çıkamadığınız bir ülke sizin olsa ne olur? Sivas’ta ve ülkemizdeki bu birlik, beraberliğimizin devamını diliyorum. 15 Temmuz darbe girişimini lanetliyorum.'

Kaynak: AA