Erzurum'da Toplu Ulaşım Bu Akşam Ücretsiz

Erzurum'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bu akşam toplu taşıma hizmetinin ücretsiz verileceği bildirildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri nedeniyle toplu taşıma hizmetinde düzenlemeye gidildiği ifade edildi.

Buna göre, büyükşehir belediyesi otobüsleri, özel halk otobüsleri ve şehir içi hattında çalışan minibüslerin bugün 19.00 itibarıyla ücretsiz olarak hizmet vereceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

'15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde ilimizde de gerçekleştirilecek olan Milli Mücadele Nöbeti nedeniyle 15 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00’dan itibaren tüm toplu taşıma araçları halkımıza ücretsiz olacak. Vatandaşlarımız, 15 Temmuz Cumartesi günü saat 21.30’da Cumhuriyet Caddesi Polisevi önünde başlayacak olan milli mücadele nöbetine saat 19.00’dan itibaren ücretsiz olarak taşınacak. Ayrıca büyükşehir belediyesine ait toplu taşıma araçları, 16 Temmuz Pazar günü sabah saat 06.00’ya kadar vatandaşlarımızı ikametgahlarının bulunduğu semtlere yine ücretsiz olarak götürecek.'

Kaynak: AA