ASKF Kırklareli Şubesi'nde Görev Dağılımı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kırklareli Şube Başkanı Hasan Başdemir, düzenlenen genel kurulun ardından yönetim kurulunda görev dağılımının yapıldığını bildirdi.

Başdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yönetimleriyle üç yıl boyunca amatör spor kulüplerine en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

ASKF'nin spor alanında en aktif sivil toplum örgütü olduğunu ifade eden Başdemir, görevlerini layıkıyla yerine getireceklerini belirtti.

Genel kurulda kendisine destek veren herkese teşekkür eden Başdemir, şunları söyledi:

'Üyelerimizin desteği ile güven tazeleyerek yeninde şube başkanlığa seçildim. Tüm kulüp delegelerimize ve üyelerimize bizleri bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Yeni dönemde yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte kulüplerimizin sorunlarını çözmek ve ilimiz futbolunu daha üst seviyelere taşıyabilmek için ciddi bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yönetim kurulumuzdaki görev dağılımımızı da gerçekleştirdik. Tüm arkadaşlarım görevlerini ciddi bir sorumlulukla yerine getireceklerdir.'

Başdemir, yapılan görev dağılımı sonucunda başkan yardımcılıklarına Remzi Mandacı, Bahattin Güçlü ve Hikmet Özün, genel sekreterliğe Tezer Zinet, genel sekreter yardımcılığına Adem Onay, basın ve halkla ilişkilere Fatih Eser, örgütlenme sekreterliğine ise Muhittin Bilgiç'in görevlendirildiğini kaydetti.

Kaynak: AA