Samsun TSO'dan Vali Kaymak'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimi ve meclis divanı, Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret etti.

Vali Kaymak'ı makamında ziyaret eden Samsun TSO heyeti, yeni görevinde başarı diledi.

Ziyarette konuşan Kaymak, sanayileşmenin Türkiye ve şehirlerin kalkınmasının en önemli dinamosu olduğunu vurguladı.

Samsun'un insan yapısı, coğrafyası, doğası, sanayisiyle Karadeniz’in incisi konumunda olduğuna dikkat çeken Kaymak, şunları kaydetti:

'Amacımız, hiç şüphesiz ilimizin daha iyi noktalara gelmesidir. Samsun'un güzelliklerine güzellik katabilirsek ne mutlu bize. Bunun için de kentimizin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda kalkınmasını sağlamak için hep birlikte uğraş vereceğiz. Güzel çalışmaları el birliğiyle, birbirimizin heyecanını artırarak, işbirliği koordinasyonunu iyi bir noktaya getirecek şekilde çalışacağız. Birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum.'

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise, Ticaret ve Sanayi Odası olarak kentin gelişmesi adına çalışmalar ve projeler yürüttüklerini söyledi.

Samsun'un en büyük avantajlarından birinin kurumlar arasında işbirliği içinde gerçekleştirilen çalışmalar olduğunu aktaran Murzioğlu, 'Sağlanan birlikteliğin sizlerin de katkısıyla artarak devam edeceğine inanıyoruz. Ülkemizin ve kentimizin 2023 hedeflerine ulaşması için kaybedecek vakti ve boşa harcayacak enerjisinin olmadığının bilincindeyiz. Samsun iş dünyası olarak sorumluluğumuzun bilincinde hareketle, kentimiz ve ülkemiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen görevi yapmayı sürdüreceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA