Sağlık Personelleri Kan Verecek

Adıyaman’da Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda sağlık personelleri 15 Temmuz günü kan bağışında bulunacak.

Sağlık Personelleri Kan Verecek
Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlik ile 81 ilde 15 Temmuz Günü Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle kan bağışında bulunacaklarını söyledi.



Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği, Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı personellerin Türk Kızılay’ı ile işbirliği yaparak Demokrasi Parkında kan bağışı yapacağını kaydetti.

Mehmet Emin Taş, “Demokrasi Parkında personellerimizin katılımı ile halkımızın katılımını sağlayarak kan bağışında bulanacağız. Tüm personelimize ulaşım sağlandı. Personelimizin o gün gönüllü olarak kan bağışında bulunacaklar. Burada temel amaç hayat kurtaran kan bağışının tedavi için bekleyen hastalarımızın sağlığına kavuşmasını sağlamak. Yıl içerisinde bu tür etkinliklere destek veriyoruz. Temel amacımız vatandaşların duyarlılığını arttırmak. 15 Temmuz darbe kalkışmasının yıl dönümü olması nedeniyle anlamlı bir mesaj vererek, ülkemizin birliğine kasteden terör örgütlerine top yekün karşı durarak birlik ve beraberliği sağlamaya kararlıyız” dedi.

Kaynak: İHA