Nevşehir Yarın 7'Den 70'E Nöbet Tutacak

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıldönümü etkinlikleri kapsamında vatandaşlar, yarın akşam Diriliş Meydanı’nda bir araya gelip, demokrasi nöbeti tutacak. Terör elebaşı Fetullah Gülen’in, Türk askeri üniforması kılığına soktuğu teröristleri tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin birinci yılında Nevşehirliler, Diriliş Destanının yazıldığı Meydanda, sabah saatlerine kadar demokrasi nöbeti tutacak

Nevşehir Yarın 7'Den 70'E Nöbet Tutacak
15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 20.00’ de Borsa Kavşağı’nda bir araya gelecek vatandaşlar, Diriliş Meydanına kadar ellerinde Türk Bayrakları ile Diriliş Meydanı’na kadar yürüyecekler.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve vatandaşların katılacağı yürüyüşte, Nevşehir Belediyesi Mehter takımı da kahramanlık marşları seslendirecekler.

7 den 70’e ‘Tek Vatan,Tek Millet,Tek Bayrak, Tek Devlet’ düşüncesi altında diriliş Meydanı’nda demokrasi nöbetine katılan vatandaşlarımıza Nevşehir Belediyesi tarafından alanın farklı noktalarında kurulacak standlarda, çeşitli ikramlarda bulunulacak ve Türk Bayrakları dağıtılacak.

Türk Milletinin bölünmez bütünlüğüne karşı girişilen hain darbe girişiminin yıldönümünde gerçekleştirilecek demokrasi nöbetinin sabah saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA