MÜSİAD'tan 15 Temmuz Şehitleri İçin Lokma Hayrı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesi tarafından 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için lokma hayrı yapıldı.

MÜSİAD'tan 15 Temmuz Şehitleri İçin Lokma Hayrı
MÜSİAD Manisa Şubesi tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitler için 15 Temmuz Demokrasi Meydanında lokma hayrı düzenlendi.

Lokma hayrı öncesi Manisa Müftülüğü tarafından dualar edildi. Duaların ardından MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Reşit Ürper vatandaşlara lokma ikram etti. Lokma hayrında konuşan Başkan Ürper, iş adamları olarak üretmeye devam edeceklerini belirterek "Yıl dönümüne yaklaştığımız 15 Temmuz hain darbe girişiminin verdiği ekonomik zarara detaylı bir şekilde baktığımızda bizi yolumuzdan alıkoymak isteyenlerin vermeye çalıştığı zararın ne denli büyük olduğu Türkiye’nin bu hamleye nasıl direndiği daha iyi anlaşılacaktır. Eğer hain darbe girişimi başarılı olsaydı geçmişteki darbe dönemlerinde yapılan araştırmalardan yola çıktığımızda Türkiye ekonomisi yüzde 25 küçülmeye uğrayacaktı. Bu Türkiye’nin 10 yıl geriye gitmesi, yani bu süreçte emek elde edilen bütün kazanımların kül olması anlamına geliyor. Hamdolsun ki hainler darbe girişiminde de Türkiye’yi zora sokma planlarında da başarısız oldu. Milletin iradesini arkasına almış iş adamlarını kim tutabilir? Biz daha güçlü bir Türkiye için üretmeye ve büyümeye devam edeceğiz" dedi.

Lokma hayrına Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Reşit Ürper ve yönetimi katıldı.

Kaynak: İHA