MEB Müsteşarı Tekin'den Şehit Öğretmenin Ailesine Ziyaret

Müsteşar Tekin ve beraberindeki bürokratlar, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların Karşıyaka Mezarlığı'ndaki kabirlerini ve ardından şehit öğretmen Elitaş'ın ailesini ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan öğretmen Yusuf Elitaş'ın ailesini ziyaret etti.

Tekin ve Bakanlık bürokratları, 15 Temmuz şehitlerinin Karşıyaka Mezarlığı'ndaki kabirlerine giderek dua etti.

Kabir ziyaretinin ardından Tekin ve beraberindeki heyet, FETÖ'nün darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığının önünde şehit olan Altındağ Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yusuf Elitaş'ın eşi Serpil Elitaş'a ziyarette bulundu.

Tekin, 15 Temmuz şehitlerine Allah'tan rahmet ve ailelerine sabır diledi. Ziyarette MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Kur'an-ı Kerim okudu ve dua etti.

Şehit eşi Serpil Elitaş, bakanlık bürokratlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Tekin'e, MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Semih Aktekin, Din Öğretimi Genel Müdürü Yılmaz, Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Bülent Çiftçi ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı eşlik etti.
Kaynak: AA