Kur'an Kursu Öğrencileri 15 Temmuz Şehitlerini Dualarla Andı

Manisa’nın Sarıgöl Bereketli Mahallesi Camisi yaz Kur’an Kursu İmam Hatibi Ali Aslan ve öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikle 15 Temmuz şehitleri anıldı.

Kur'an Kursu Öğrencileri 15 Temmuz Şehitlerini Dualarla Andı
Sarıgöl Bereketli Mahallesi Camisi Kur’an Kursu öğrencileri tarafından 15 Temmuz şehitleri için anma programı düzenlendi.

Program öğrencilere 15 Temmuz darbe girişimi sinevizyon gösterimi ile başladı.

Öğrencilerin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam eden program kapsamında öğrenciler ve Bereketli Mahallesi Camisi İmam Hatibi Ali Aslan, Sarıgöl İlçe Vaizi ve İlçe müftü Vekili Cabbar Çakmak ile birlikte Ahmetağa Mahallesi mezarlığında bulunan şehit Fevzi Tekeş’in mezarı başında öğrenciler tarafından Fatiha okundu. Öğrenciler daha sonra birlikte Sarıgöl Şehitler Anıtını da ziyaret ederek dualar okudu. Şehit annesi Rukiye Tekeş tarafından öğrencilere kek ikram edilirken, şehit annesi öğrencilere ve imamlara teşekkür etti.

Sarıgöl Bereketli Mahallesi Camisi İmam Hatibi Ali Aslan, "Yaz Kur’an kursu öğrencilerimizle birlikte 15 Temmuz ve diğer şehitlerimizi saygı ile anmak için program hazırladık. Birlikte uygulamasını gerçekleştirdik. Bu nedenle 15 Temmuz ve vatanı için canını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

Programa Sarıgöl İlçe Müftü Vekili ve İlçe Vaizi Cabbar Çakmak, Şehit Jandarma Komando Er Fevzi Tekeş’in annesi Rukiye Tekeş ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA