Kemalpaşa'da 15 Temmuz Unutulmadı

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü etkinlikleri kapsamında şehitler anısına Mevlit okutulup lokma dağıtıldı.

Kemalpaşa'da 15 Temmuz Unutulmadı
Kemalpaşa ilçesinde, 15 Temmuz FETÖ’nün darbe girişimin birinci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programlara katıldı.

Programda, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kemalpaşa İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya da yerini aldı.

Uğurlu, 15 Temmuz’un demokrasi ve milli birlik günü olduğunu belirterek, Mevlit programının ardından vatandaşlara lokma dağıttı.

Uğurlu, "İnanıyorum ki bu menfur darbe ve işgal girişimi, şahit olduğumuz son darbe girişimi olacaktır; çünkü bu ülkenin gerçek sahipleri, sokaklara, caddelere, meydanlara, tankların ve ağır silahların önüne çıkarak zorbalığa, vesayete, darbeye ve işgale geçit vermeyeceklerini en açık dille söylediler ve bu karanlık oyunu bozdular. 15 Temmuz gecesi sokaklarda Sünni-Alevi yoktu, Türk-Kürt yoktu, Çerkez-Roman yoktu. O gece meydanlarda sağcı-solcu, zengin-fakir, iktidar-muhalefet yoktu" dedi.

Uğurlu, 15 Temmuz’un birinci yıl dönümünde Kemalpaşalılar olarak demokrasiye sahip çıkma adına yine meydanlarda olacaklarını da sözlerine ekledi.

Programa ayrıca, Kemalpaşa İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA