Keçiören'in Vizyon Projesi Gümüşdere'ye Bir Ödül Daha

Keçiören’in vizyon projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi, Haber Ankara tarafından düzenlenen 4. Yıl Medya Ödül Töreninde "Yılın Çevre Projesi" ödülüne layık görüldü.

Keçiören'in Vizyon Projesi Gümüşdere'ye Bir Ödül Daha
Wonders Event’ta düzenlenen ve birçok farklı kategoride ödüllerin dağıtıldığı gecede "Yılın Çevre Projesi" ödülünü Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın "bir doğaya dönüşüm projesi" olarak nitelendirdiği Gümüşdere Ihlamur Vadisi aldı. Başkan Ak ödülünü 25. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı’nın elinden alırken şunları söyledi; " Bu ödüller bizim daha güzel işler yapmamız için teşvik edici oluyor. Ankara’nın içerisinde akan birçok dere var. Biz 3 bin 100 m’lik bu doğaya dönüşüm projesi ile Ankara’ya bir tema vadi kazandırdık. Herkesi Gümüşdere Ihlamur Vadimizi görmeye davet ediyorum."

Ödül törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın yanı sıra Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, 25. Dönem AK Parti Ankara Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı, Ankaragücü Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara’nın siyaset, iş, bürokrasi, spor ve cemiyet hayatından birçok isim katıldı.

Gecede Saygı Engelsiz Kalpler Mehter Takımı ve Ankara Kulübü seğmenleri ile sanatçı Resul Dindar sahne aldı.
Kaynak: İHA