Ercik, Ömer Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti

AK Parti İçel İl Başkanı Cesim Ercik, "Söz konusu vatan olunca bu asil milletin neler yapabileceğini 15 Temmuz’da tüm dünya gördü" dedi.

Ercik, Ömer Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti
Ercik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, 15 Temmuz kahramanı şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki kabrini ziyaret ederek şehitler için dua etti.

"Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız"

15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün(FETÖ) yapmış olduğu darbe girişimini unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını ifade eden Ercik, "15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara’daki Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda darbeci general Semih Terzi’yi etkisiz hale getirerek darbe girişiminin seyrini değiştiren ve bu hain girişim sonucu şehit olan kahraman Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret ettik. 15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün yapmış olduğu darbe girişimi asil milletimizin kahramanlığıyla engellendi. 15 Temmuz girişiminde bir olduk, birlik olduk. Söz konusu vatan olunca bu asil milletin neler yapabileceğini tüm dünya gördü. Bu ayağı öpülesice asil millet 15 Temmuz’da destan yazdı. Vatan uğruna gözünü kırpmadan şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum. Rabbim şehitlerimizden razı olsun.15 Temmuz darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA