Düzce'de Sinema Filmi Çalışmaları

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde sinema filmi çekilecek.

İlçenin Efteni Gölü ve Güzeldere Şelalesini gezen sinema sanatçısı ve yönetmen Aydan Çakır, ön gezilerde bulunarak Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut'u ziyaret etti.

Sinema filmi hakkında Başkan Akbulut'a sunum yapan Çakır, iki aydır filmin alt yapısını oluşturmak için Düzce'de bulunduklarını söyledi.

Çakır, bölgenin adeta film platosu olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

'Düzce'de saymakla bitiremeyeceğimiz güzellikler var. Bu coğrafya gerçek manada hem sinema ve dizi film açısından doğal platolar, hem de eko turizm açısından çok bakir alanlar.

Yaklaşık iki aydır da 'There is Efteni' adlı sinema filminin alt yapısı için çalışıyoruz. Bu değerli projeyi hayata geçirelim derken daha güzel bir olay gerçekleşti. Yeni ve daha büyük bir proje teklifi aldık. Düzce, Türkiye'nin Hollywood'u olsun diye hareket ediyorduk, bu arada yakın bir tarihte 32 ülkenin oyuncularından ve Hollywood yıldızlarından oluşan 'İslamofobi' isimli film için görüşmeler yapıyoruz.'

Başkan Akbulut da, filmde gönülden destek verdiğini belirterek, 'Allah'ın bizlere bir hediyesi olan bu tabiat harikası yerleri en güzel bir şekilde tanıtarak insanların hizmetine sunmak için elimizden geleni ekibimizle yapmaya çalışıyoruz. Film çekimleri ve tanıtımlar için ne gerekiyorsa yapacağız.' diye konuştu.

Kaynak: AA