Çavdarhisar'da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Resim Sergisi

KÜTAHYA Çavdarhisar 75.Yıl Parkında 15 Temmuz darbe kalkışmasında şehit olan “15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini” anmak ve hatıralarını yaşatmak için resim sergisi açıldı.

Çavdarhisar'da  15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Resim Sergisi
Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında, Cuma namazı öncesi hatim, Cuma namazı sonrası Mevlit okutuldu. Okutulan Mevlit sonrası Çavdarhisar Kaymakamlığınca vatandaşlara tulumba tatlısı ikram edildi. Daha sonra 75. Yıl Parkında 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anmak ve hatıralarını yaşatmak için resim sergisi açıldı.

Sergi açılışına Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer,İlçe Jandarma Komutanı Vedat Akdağ, İlçe Emniyet Amiri Erkan Şen, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Alnar, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

16 resimden oluşan serginin 3 gün boyunca ziyarete açık olacağı bildirildi.

Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, ’’15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi anma programları çerçevesinde bugün Cuma namazı öncesi hatim, cuma namazı sonrası mevlit okutup vatandaşlarımıza ikramda bulunduk. 75.Yıl Parkımızda Şehitlerimizi anmak ve hatıralarını unutmamak için 16 resimden oluşan sergi açtık. 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz birer kahramandır. Türk Milleti bu kahraman evlatlarının göstermiş olduğu eşsiz fedakarlığı asla unutmayacaktır’’ ifadelerini kullandı. (YD-EFE)
Kaynak: İHA