Bayrak Teslimi Gerçekleştirildi

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının “Bu Bayrak Bize Emanet” sloganıyla başlattığı etkinlik için Diyarbakır’da bayrak teslimi gerçekleştirildi. Gençler bayrakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a götürecek.

Bayrak Teslimi Gerçekleştirildi
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının “Bu Bayrak Bize Emanet” sloganıyla başlattığı etkinlik için Diyarbakır’da bayrak teslimi gerçekleştirildi.

Devir teslim törenine, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Nurullah Seyda Akyıldız, AK Parti Eğil İlçe Başkanı Mehmet Karakaş, il ve ilçe gençlik kolları teşkilatı katıldı.

Bayrakları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a götürmek üzere teslim aldıklarını ifade eden Akyıldız, “Tarihimizin en uzun gecesi olan 15 Temmuz gecesi, uçaklara, tanklara ve silahlara karşı göğüs gerdik. Ve asla pes etmedik. İhanet ne denli büyük olursa olsun, ne kadar kanlı olursa olsun asla yılmadık ve yıkılmadık. Milletin Adamı üzerinden millete yapılan suikasta müsaade etmedik. Başkomutanın emriyle meydanlarda ihanete engel olduk. Hainleri planlarıyla birlikte yerle bir ettik. O gece vatan parçalanmasın diye 250 kahraman şehit verdik. AK Parti Gençlik Kolları olarak, 15 Temmuz Gecesi, Çanakkale ruhuyla verilen mücadelenin şehitleri anısına 81 ilden belirlenen 250 gence, şehit aileleri tarafından, altında yaşamak için ölmeye yemin ettiğimiz bayrağımızı emanet ediyoruz. 15 Temmuz gecesi düzenlenecek olan TBMM Özel Programında 81 ilden gençlerin getirdiği bayraklar Cumhurbaşkanımıza takdim edilecektir. Bizlerde bugün bu emanetleri teslim alan kardeşlerimizi hep birlikte dualarla uğurluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA