Başkan Üzülmez'den 15 Temmuz Gazilerine Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, 15 Temmuz hain darbe girişimi gazilerinden Özel Harekat Polisleri Naim Süleyman ve Hurşit Kelsoy’u evlerinde ziyaret etti.

Başkan Üzülmez'den 15 Temmuz Gazilerine Ziyaret
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 15 Temmuz hain darbe girişimin de gazi olan polis memurları Hurşit Kelsoy ve Naim Süleyman’ı evlerinde ziyaret etti. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Derdi vatan ve bayrak olanlar bir araya gelmiştir” dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Acısu Mahallesinde ikamet eden 15 Temmuz hain darbe girişimi gazilerinden Özel Harekat Polisi Naim Süleyman’ı ve Maşukiye Mahallesinde ikamet eden Özel Harekat Polisi Hurşit Kelsoy’u evlerinde ziyaret etti.

15 Temmuz gazilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Üzülmez, “ 15 Temmuz hain darbe girişiminde inanılmaz acılar var. 249 şehidimiz iki binin üzerinde gazimiz var. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bizler büyük bir devletiz. Büyük bir medeniyetin temsilcileriyiz. 15 Temmuz sonrasında kendisini büyük medeniyet olarak gösteren emperyalist güçler maskelerini çıkardılar” dedi.

Milletimizin şanlı direnişi görmeleri sonrasında maskelerini çıkarmak durumunda kaldılar diyen Başkan Üzülmez, “Milletimiz tarafından ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların hepsi görülmüştür. Avrupa gerçek yüzünü bakanımıza vermedikleri izinle göstermiştir. Yeni kapı ruhu devam etseydi tek dişi kalmış canavar yanı batı medeniyeti bu kadar aleyhimize çalışamazdı. Derdi vatan ve bayrak olanlar bir araya gelmiştir” açıklamasında bulundu. 15 Temmuz Gazilerinin ziyaretine Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Metin Kutaniş’te Başkan Üzülmez’e eşlik etti.
Kaynak: İHA