Başkan Alıcık, Yaz Okulu Futbol Kursu Öğrencilerini İzledi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Pınarbaşı Mahallesindeki Aydın Toscalı stadyumunda devam eden Nazilli Belediyespor yaz futbol kursu öğrencilerini ziyaret etti.

Başkan Alıcık, Yaz Okulu Futbol Kursu Öğrencilerini İzledi
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Yaz Futbol Kursuna devam eden öğrencileri ziyaret etti. Pınarbaşı mahallesindeki Aydın Toscalı sahasında devam eden yaz okulu futbol kursuna miniklerin ilgisinin ve katılımın yüksek olduğunu gören Başkan Alıcık, öğrencilerle sohbet ettikten sonra futbol okulu eğitmenlerinden Murat Angın’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Antrenör Murat Angın sorumluluğunda Kaleci Hocası Murat Türkar ve Stajyer Hocalar eşliğinde devam eden çalışmaları 4 grup halinde 120 tane çocuk ile haftanın 3 günü yapıldığını belirten Murat Angın, 14 haftalık bir program olarak başlayan yaz Futbol Okulu çalışmalarına öğrenciler ve aileleri tarafından büyük ilgi olduğunu vurguladı. Çalışmalarda çokçuklara futbolun temel eğitimi verilirken eğlenceli oyunlarla yarışlarla çocukların enerjilerini atma fırsatı bulduklarını ifade eden Angın; ”Bu çalışmalarda bizi yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen Nazilli Belediyesi Başkanı Haluk Alıcık’a Teşekkür ediyoruz” dedi.

Kendisine üçlü çekerek tezahüratta bulunan genç yeteneklerle sohbet eden Başkan Alıcık, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Alıcık, “Öncelikle eğitiminize önem vermelisiniz. Derslerinizi düzenli çalışıp, boş vakitlerinizde spor yapmalısınız. Ülkemizde eğitimlerine önem veren, üniversiteleri bitiren birçok başarılı sporcu var. Sizler de ilerleyen yıllarda hem eğitimde, hem de sporda başarılı olarak Nazilli’nin adını tüm dünyaya duyuracaksınız” diye konuştu.

Kaynak: İHA