Başarılı Kick Boks Sporcularına Ödül

15 Temmuz Şehitleri Kick Boks Türkiye Şampiyonasında 3’üncü olan öğrenciler, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Başarılı Kick Boks Sporcularına Ödül
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, kick boks branşının Bilecik’in başarılı branşlarından birisi olduğunu belirterek, ”Bu branşta sporcularımızın ilimizi en iyi şekilde temsil etmesinden dolayı büyük gurur duyuyorum. Kendilerini gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Bu başarının kazandırılmasında sporcularımızın hiçbir engel tanımadan azimli, gayretli çalışmaları oldu. Bu başarıda en büyük emek ilimizin başarılı antrenörü Fehmi Piliç sayesindedir. Emeklerinden dolayı antrenörümüzü tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, 15 Temmuz Şehitleri Kick Boks Türkiye Şampiyonasın da +44 kilogramda Türkiye 3’üncüsü olan Şükrü Ertekin ve +69 kilogramda Türkiye 3’üncüsü olan Mecit Turan’a ödüllerini verdi.
Kaynak: İHA