Akdeniz Belediyesi Mahallerde Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

Akdeniz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde genel temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Akdeniz Belediyesi Mahallerde Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor
Akdeniz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Mobil Temizlik Ekipleri ile rutin temizlik programının yanı sıra gereksinim duyulan bölgelerde genel temizlik çalışmalarına devam ediyor. Mobil temizlik ekipleri, kendi personel gücü ve ekipmanlarıyla belirlenen program çerçevesinde kentin tüm mahallelerinde ihtiyaca göre görev alıyor. Kent merkezinde ve özellikle çevre mahallelerde rutin temizlik programına destek veren mobil ekipler, yerinde yaptıkları tespitlerin yanı sıra mahalle sakinleri ve muhtarlardan gelen talepleri de değerlendirerek çalışma takvimini belirliyor.

Mobil temizlik ekipleri tarafından bu kapsamda son olarak Mithatpaşa ve Karaduvar Mahallelerinde detaylı bir genel temizlik çalışması yapıldı. Boş arazilerin içerisindeki yabani çalı türü bitkiler temizlendi, yol ve kaldırımlara bırakılmış olan evsel atıklar dışında kalan moloz ve inşaat artıkları iş makineleriyle tahliye edildi. Mithat paşa mahallesinde ise yol ve kaldırımlar yıkandı.
Kaynak: İHA