15 Temmuz Şehit Ve Gazileri İçin Lokma Dağıtıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminde, şehit düşen ve gazi olan vatandaşlar için Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı lokma dağıttı.

Antalya Adliyesi bahçesindeki dağıtıa Başsavcı Ramazan Solmaz, Başsavcı vekili Mehmet Karakaya, Antalya Adliyesi Komisyon Başkanı Orhan Özdemir ile çok sayıda adliye personeli ve vatandaş katıldı.

Başsavcı Solmaz, bir yıl önce Türkiye'nin birçok yerinde üniformalı teröristler tarafından bir hain darbe kalkışmasının gerçekleştirilmeye çalışıldığını söyledi. Solmaz, hainlerin yargı, emniyet ve halk içinde destekçilerinin bulunduğunu ama vatanını, milletini seven insanların iman gücüyle bu hainlere karşı koyduğunu kaydetti.

Solmaz, Milli birlik ve beraberlik ruhuyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve devletini seven tüm insanların mücadelesiyle 15 Temmuz tarihe yazılmış destan olduğunu vurguladı.

- Muratpaşa Camisinde helva dağıtıldı

Antalya Müftülüğünce Muratpaşa Camisinde, 15 Temmuz şehitleri için imam hatip liselerince okutulan 250 hatm-i şerifin, 250 bin Yasin-i şerifin duası yapıldı. Cami bahçesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesince helva ikramı yapıldı.

Kaynak: AA