15 Temmuz Anısına Çırağının Kafasına Türk Bayrağı Çizdi

Berber Ballı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çırağının saçlarını Türk bayrağı şeklinde tıraş etti.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde berber olan Fatih Ballı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çırağının saçlarını Türk bayrağı şeklinde tıraş etti

15 yıldır berberlik yapan Fatih Ballı, 15 Temmuz'un yıl dönümünde farklı birşey yapmak istediğini belirtti.

Ballı, 'Geçen sene bu günlerde ülkemiz bir gurup darbeci asker tarafından parçalanmak üzere harekete geçilmiştir. Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Türk milleti olarak, vatanımızı bayrağımızı namusumuzu korumak üzere sokaklara, meydanlara çıktık. Türkiye’nin her bir tarafında olduğu gibi bizler Düziçi halkı olarak meydanlara sokaklara çıktık. Bizler millet olarak kenetlenmenin nasıl olacağını tüm dünyaya gösterdik. Bu günün anlamı dolayısıyla Türk bayrağımızı çırağımın kafasına çizmeye karar verdim. Çevreden de çok olumlu tepkiler aldım.' diye konuştu.

Saçları Türk bayrağı şeklinde tıraş edilen Yusuf Sünbül ise, Türk bayrağının kendisi için çok önem arz ettiğini belirterek, '15 Temmuzun Milli Birlik Günü dolayısıyla ustamla beraber günün anlam ve önemine binaen bir şey yapmak istedik. Düşündük ve ustama dedim 'Türk Bayrağı gönlümde ama birde kafamda olsun.' Ustam da sağ olsun kafama Türk bayrağını çizdi. Çevremdeki çoğu kişi kafamı gördüğünde beni takdir ediyor. Bu durum beni çok mutlu ediyor.' dedi.

Kaynak: AA