Vali Güvençer Esnafın Sorunlarını Dinledi

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ile Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

Vali Güvençer Esnafın Sorunlarını Dinledi
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, esnafın yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Geriter, belirli meslek dallarındaki arkadaşların faaliyet gösterdikleri yerlerin yetersiz geldiğini ve bu arkadaşların da biraz genişlemeye ihtiyaçları olduğu tespitini yaptıklarını anlatırken, bu konuda sıkıntı yaşayan Madeni Sanatkarlar Odası yöneticileriyle beraber iki yılı aşkın süredir yeni bir küçük sanayi sitesi arayışı içinde olduklarını ifade etti.

Bu çalışmalar sırasında, belli bir yerin tahsisi konusunda mesafe katedildiğini ve bu konuda devletin akıl, bilgi gönül desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydeden Geriter, yapılan çalışmalardaki hedeflerini, taleplerini Vali Güvençer’e iletti.

Esnafın sorunlarını dinleyen Vali Güvençer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek esnafın her türlü sorununda ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Kaynak: İHA