Osmancık Belediye'sinin İş Yeri İhalesine Yoğun İlği

Osmancık Belediyesi tarafından devlet hastanesi yanına inşa edilen sağlık iş merkezindeki 7 dükkan 10 yıllığına kiraya verildi. Tamamı sağlık sektörü için ihaleye açılan iş yerlerine yoğun talep gelirken 7 iş yeri belediye’ye yılda yaklaşık 300 bin TL kira getirecek.

Osmancık Belediye'sinin İş Yeri İhalesine Yoğun İlği
Osmancık devlet hastanesi yanına inşa edilen sağlık iş merkezindeki 7 iş yerinin kira ihalesi belediye meclis salonunda yapıldı. Her biri 60 metrekare büyüklüğündeki iş yerlerine sağlık sektöründen yoğun talep geldi. Aylık 700 TL muhammen bedelden açık artırma usulü ihaleye çıkarılan iş yerlerinin ayrı ayrı ihalesi yapıldı. İhale’ye çıkartılan iş yerlerinin tamamı kiraya verildi.

Sağlık İş merkezindeki iş yerlerinin dördü eczane, ikisi optik, birisinin de medikal olarak faaliyet göstereceği belirtildi.

Osmancık Belediyesi tarafından inşa edilen sağlık iş merkezine verilen teklifler Osmancık için rekor olarak değerlendirilirken 7 iş yerinin yıllık kirası ise 300 bin TL’yi buluyor. Yapılan ihaleye göre 2 ay içerisinde faaliyete başlaması zorunlu tutulan iş yerlerinin bir yıllık kira bedelleri de peşin ödenecek.
Kaynak: İHA