Gebzeliler Meydanı Doldurdu

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle Milli İrade Kent Meydanında düzenlenen programlara Gebzeliler yoğun ilgi gösterdi.

Gebzeliler Meydanı Doldurdu
15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenen programlara Gebzeliler yoğun ilgi gösterdi, binlerce Gebzeli meydanı doldurdu. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında düzenlenen programa Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Prof. Dr. Mehmet Çelik, AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Gebzeli katıldı.

15 Temmuz milli İrade Kent meydanında gerçekleşen program şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Gebze Belediyesi Mehteran bölüğünün verdiği mini konserin ardından Türk Dil ve edebiyat Derneği Gebze Şube Başkanı eğitimci yazar Musa Yaşaroğlu ve öğrencileri 15 Temmuz için özel yazılmış şiirleri okudu. Özellikle Şehit Ömer Halisdemir için yazılan şiirin seslendirildiği sırada meydanda duygusal anlar yaşandı.

15 Temmuz Milli İrade kent meydanını dolduran Gebzelilere Gebze Belediyesi tarafından ikramlarda bulunuldu.
Kaynak: İHA