Albayrak Bilgilendirme Toplantılarına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Fen İşleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının çalışmaları hakkında düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.

Albayrak Bilgilendirme Toplantılarına Katıldı
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Bülent Doğan ve Emlak İstimlak Daire Başkanı Yüksel Özdal katıldı.

Toplantıda il genelinde sürdürülen çalışmalar istişare edilirken, önümüzdeki dönem yatırımları da değerlendirildi. Değerlendirme toplantısında ayrıca Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ve Yol Şube Müdürlüğü tarafından 2017 ve 2018 yatırımları hakkında sunum yapıldı.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı toplantısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının çalışmaları hakkında düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Pınar Gülmez Ağırbaş katıldı.

Daire Başkanı Pınar Gülmez Ağırbaş tarafından gerçekleştirilen brifingde, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesinin 2017 yılında hayata geçirdiği ve proje aşamasında olan proje ve yatırımlar hakkında sunum gerçekleştirildi.

Çalışmalar hakkında görüş alışverişinin de yapıldığı toplantı sonunda konuşan Başkan Kadir Albayrak, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının çalışmaları nedeniyle kendilerini tebrik ederek başarılar diledi.
Kaynak: İHA