Adana'da Kadının Darbedilerek Öldürülmesi Davası

Eşini darbederek öldürdüğü iddia edilen tutuklu sanık ile tutuksuz 4 yakınının yargılanmasına devam edildi.

Adana'da eşi Şehriban Elmas'ı darbederek öldürdüğü iddia edilen tutuklu sanık İzzet Elmas ve tutuksuz annesi, babası, kardeşi ile bir yakını hakkında açılan davaya devam edildi.

Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu İzzet Elmas ile avukatı katıldı. Tutuksuz sanıkların gelmediği duruşmada sanığın balıkçılık yapan dayısı Salman E. tanık olarak dinlendi.

Şehriban Elmas’ın ablasının yalan beyanda bulunduğunu iddia eden Salman E, 'Şehriban'ın ablası Yıldız’ın dedikleri yalan. Ben, sadece bir akrabaları müşterim olduğu için kendilerini tanırım. Kendileriyle görüşmüşlüğüm ve gitmişliğim yoktur. Ben gidip de barışmazlarsa Şehriban'ın infaz edileceği yönünde bir şey söylemedim. Yalan söylüyor. Evlerine dahi gitmedim.' dedi.

Söz hakkı verilen sanık İzzet Elmas, olaydan dolayı çok pişman olduğunu belirterek, 'Keşke böyle olmasaydı. Yuvamı yıktılar. Bizi bitirdiler. Mutluluğu bize çok gördüler. Ailem bir şey yapmadı, pişmanım.' dedi.

Mahkeme heyeti, tutuklu İzzet Elmas’ın tutukluluğunun devamına karar verip duruşmayı iddia makamının esas hakkındaki mütalaasını hazırlaması için ertelendi.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi'nde 5 Aralık 2016’da bir çocuk annesi Şehriban Elmas'ı döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan eşi İzzet Elmas hakkında 'eşi kasten canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme', kayınbabası İsmail, kayınvalidesi Keziban, kayınbiraderi İbrahim Elmas ile akrabaları Nusret Elmas hakkında ise 'suça iştirakten' dava açılmıştı.

Kaynak: AA