Sivas'tan Kısa Kısa

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Suşehri ilçesine yapılacak 2. etap konutların yapım ihalesinin 17 Ağustos 2017'de gerçekleştirileceği bildirildi.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Taşköprü Mahallesi Ekrem Erdem Bulvar yolu yakınına yapılacak 460 konut, ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin 17 Ağustos 2017'de saat 14.00'de ihaleye çıkacağını söyledi.

Karma konsept ile yapılacak projenin güzel bir mimariye sahip olacağını dile getiren Yüksel, 'TOKİ evlerine kayıt yaptıran kardeşlerimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Yeni ve modern bir Suşehri olma yolunda adım adım ilerliyoruz.' dedi.

Yüksel, Karşıyaka Mahallesi'ne yapılacak tek katlı TOKİ evleriyle ilgili de kısa sürede ihaleye çıkılacağını dile getirdi.

- Şarkışla

Şarkışla ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde '15 Temmuz Destanı' isimli kısa film gösterimi yapıldı.

Kaymakam Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Özkan, daire amirleri ve şehit yakınları ile vatandaşların da izlediği filmde, 15 Temmuz darbe girişimine karşı halkın gösterdiği mücadele konu alınıyor.

Pektaş, filmin Kültür Merkezi'nde perşembe, cuma ve cumartesi günleri 11.00, 14.00 ve 16.00 saatlerinde ücretsiz izlenebileceğini belirtti.

Kaynak: AA