Rüzgar Sörfünde Slalom Türkiye Ligi 2. Ayak Heyecanı

Ligde ikinci ayak heyecanı, yarın İzmir'in Dikili ilçesinde başlayacak.

Rüzgar sörfünde Slalom Türkiye Ligi ikinci ayak mücadelesi, yarın İzmir'in Dikili ilçesinde başlayacak.

Türkiye Yelken Federasyonundan yapılan yazılı açıklamada, rüzgar sörfünde İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle düzenlenen Slalom Türkiye Ligi'nde ikinci ayak mücadelesinin, yarın Dikili Çandarlı'daki Doğu Plajı'nda başlayacağı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi ile Ege kıyılarında adeta bir sörf şöleni yaşandığını, Seferihisar'da başlayan heyecanın Çandarlı'da süreceğini kaydetti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk ise Seferihisar'daki ilk ayak mücadelesine 65 sporcunun katıldığını hatırlatarak, 'Dikili'deki yarışlarda bu heyecanın artarak devam edeceğine inanıyoruz. Sörf tutkunlarını ve İzmirlileri Dikili'deki heyecana ortak olmaya davet ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da ilçelerinin hem tarihi ve kültürel yapısı hem de denizi ve doğasıyla İzmir'in göz bebeği konumunda olduğunu, ilgiyle izlenen sörf yarışlarını Çandarlı Doğu Plajı'nda gerçekleştirmeye hazır olduklarını aktardı.
Kaynak: AA