Kaymakam Çetin'den Yaşlı Kadına Destek

Muş’un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, incelemelerde bulunduğu Ağaçaltı köyünde karşılaştığı Feride Yıldız isimli yaşlı kadına maaş bağlanması ve yeşil kartının yapılması için destek sözü verdi.

Varto ilçesine 20 kilometre mesafede bulunan Ağaçaltı köyünde incelemelerde bulunan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Feride Yıldız isimli yaşlı kadının talepleri üzerine hemen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Ataca’ya talimat verdi.

Burada açıklamalarda bulunan Kaymakam Çetin, daha önceden de karşılaştığı nenenin yeşil kart ve maaş sorunu olduğunu ifade ederek, “Vakıf müdürümüze gerekli talimatları verdim. Hem maaşını bağlatacağız hem de yeşil kartını aktif edeceğiz. Beraberimizde götürüp hem ilaçlarını alacağız hem de ihtiyaçlarını karşılayıp tekrardan evine bırakacağız. Yaşlılarımıza sahip çıkmamız gerekmektedir. Artık Feride Nene’nin isteklerini yerine getirip kendisine biz bakacağız. Allah selametlik versin” dedi.

Feride Yıldız adlı kadın ise, "Kaymakamımız buraya gelip evde incelemelerde bulundu. Yeşil kartımı verecek, maaşımı bağlatacak. Yardım elini uzattı. Kendisine ve bize sahip çıkanların hepsine teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: İHA