GAİB'den Önemli Seminer

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), 1 Temmuz’da hayata geçen ihracatta e-fatura uygulaması hakkında detaylı bilgi vermek amacıyla seminer düzenliyor.

GAİB'den Önemli Seminer
GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, 1 Temmuz 2017 tarihinde başlayan ihracatta e-fatura uygulamasının ihracat süreçlerinde önemli değişiklikleri de beraberinde getirdiği belirtti.

Çıkmaz, e-fatura uygulamasında gümrük ve maliye sürecindeki değişikliklerle dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin firmaların bilgilendirilmesi ve sorularının yerinde yanıtlanmasını amacıyla seminer düzenleyeceklerini söyledi.

Seminerin Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinasyonunda ve GAİB organizasyonda gerçekleştirileceğini ifade eden Çıkmaz, "Gelir İdaresi Başkanlığı ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yetkililerinin katılımlarıyla 14 Temmuz 2017 Cuma günü saat 14:30’da GAİB’in Gaziantep’teki hizmet binasında gerçekleştirilecek ‘İhracatta E-Fatura Uygulamasına İlişkin Bilgilendirme Semineri”ne katılım ücretsiz sağlanacaktır. Katılım başvurularının ‘www.gaib.org.tr/forms/BilgilendirmeSeminer/basvuru.htm’ linkinde yer alan başvuru formu doldurularak yapılması gerekmektedir. Katılım teyitlerinin en geç 13 Temmuz 2017 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar GAİB Genel Sekreterliği’ne bildirilmesi gerekmektedir" dedi.

Kaynak: İHA