GAİB'den 'İhracatta E-Fatura' Semineri

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), 1 Temmuz’da hayata geçen 'ihracatta e-fatura uygulaması' hakkında seminer düzenleyecek.

GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, 1 Temmuz 2017'de başlayan ihracatta e-fatura uygulamasının ihracat süreçlerinde önemli değişiklikleri de beraberinde getirdiği belirtti.

E-fatura uygulamasında gümrük ve maliye sürecindeki değişiklikler, dikkat edilmesi gereken hususlar ve soruların yerinde yanıtlanması amacıyla seminer düzenleyeceklerini ifade eden Çıkmaz, seminerin Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinasyonunda ve GAİB organizasyonda gerçekleştirileceğini dile getirdi.

Çıkmaz, şunları kaydetti:

'Gelir İdaresi Başkanlığı ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yetkililerinin katılımlarıyla 14 Temmuz 2017 Cuma günü saat 14.30'da GAİB’in Gaziantep’teki hizmet binasında gerçekleştirilecek İhracatta E-Fatura Uygulamasına İlişkin Bilgilendirme Seminerine katılım ücretsiz sağlanacaktır. Katılım başvurularının ‘www.gaib.org.tr/forms/BilgilendirmeSeminer/basvuru.htm’ linkinde yer alan başvuru formu doldurularak yapılması gerekmektedir. Katılım teyitlerinin en geç 13 Temmuz 2017 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar GAİB Genel Sekreterliğine bildirilmesi gerekmektedir.'

Kaynak: AA