Aydemir Açıklaması '15 Temmuz Milli Haysiyet Uyanışıdır'

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘15 temmuz küresel ihanete karşı, milli haysiyet ve vicdan uyanışıdır’ dedi.

Aydemir Açıklaması '15 Temmuz Milli Haysiyet Uyanışıdır'
GAZİLERİ ZİYARET

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik haftası dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere katılan AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, gazileri ziyaret etti. Gazilere, milli irade adına saygı ve şükran hislerini sunan Milletvekili Aydemir, ‘15 Temmuz küresel ihanetine karşı, milli irade duruşunu kaydeden, gerçek kahramanlarımız Gazilerimize minnettar ve onların 15 temmuz’da da ifade ettikleri değerlere sadakatten ayrılmadık, ayrılmayacağız.’ vurgusunu yaptı.

ŞEHİTLER İÇİN FATİHALAR..YASİNLER..

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve AK Parti heyetiyle birlikte şehitliği ziyaret eden Milletvekili Aydemir, 15 Temmuz Şehidi Murat Ellik ve aynı uğurda canlarını adayan şühedanın aziz hatıralarına tazimle yönelerek, Yasin-i Şerif ve Fatihaları paylaştı.’ . ‘Onlar vatan tapusunda ismi geçen eşsiz kahramanlardır.’ tanımlamasını yapan Milletvekili Aydemir, daha sonra 15 Temmuz Şehitlerimizin aziz ruhları için Lala Paşa Camiinde gerçekleştirilen Kur’an ziyafetine katıldı.

AYDEMİR’DEN TWİTTER PAYLAŞIMI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik haftası dolayısıyla sosyal medyada twitter üzerinden paylaşımda bulunan Milletvekili Aydemir, FETÖ iblislerini, ‘Din adamı kisvesindeki şeytanın iğfaliyle vatan hainliği zilletine düşenlere Kuranî tokat:"Rabbim, onlar insanlardan birçoğunu saptırdılar" ifadeleriyle konumlandırdı ve ‘ABD’nin kucağında, millete kurşun yağdıran meczup ve piyonlarının akıbeti "Cehennem yeter onlara. Girecekler oraya. Ne kötü dönüş yeridir o" kaydını düştü.

AYDEMİR’DEN AK ÖNDER VURGUSU

Milletvekili Aydemir yaptığı değerlendirmede, ‘15 Temmuz destanı, AK önderin küresel tarihe vurduğu milli irade damgasıdır. 15 Temmuz Ak yürekli milli iradenin, AK ferasetle küresel tarihe düştüğü nottur. 15 Temmuz milli irade direnişi, milli imanın eseridir. 15 Temmuz çağ açan Fatih’in torunlarının AK Lider önderliğinde, yeni çağlara yönelişidir. ‘dedi.

Kaynak: İHA