Golf Aracı Duvara Çarptı Açıklaması 1 Ölü, 1 Yaralı

Bodrum'da kullandığı araç önce bariyere ardından duvara çarpan otelin güvenlik görevlisi yaşamını yitirdi, yanındaki kişi yaralandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelin güvenlik görevlisi kadının kullandığı golf aracı duvara çarptı. Kazada kadın hayatını kaybetti, yanında bulunan kişi yaralandı.

Torba Mahallesi'nde bir otelin güvenlik görevlisi Pelin Bahar Kaya (30) dört yıldır çalıştığı otelin giriş yolu üzerinde kullandığı ve içerisinde bir kişinin bulunduğu golf aracı önce bariyerlere daha sonra da otopark duvarına çarptı.

Kazada Kaya ile yanında bulunan Memet Yılmaz (43) yaralandı. Özel bir hastaneye kaldırılan güvenlik görevlisi Kaya, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, tedavisinin ardından taburcu edildi. Araç kiralama şirketinde şoför olarak çalışan Yılmaz, güvenlik noktasından otelin içine gitmek için golf aracına bindiğini belirtti.

Yılmaz, 'Yokuş aşağıya iniyorduk. Pelin, 'Fren tutmuyor ağabey. Araçtan atla' dedi. Kendisi de atlayacağını söyledi. Ben 'Hayır' dedim. O arada atladı. Araç önce soldaki bariyere ve ardından otoparkın duvarına çarptı. Ben yere düştüm. Sonrasını hatırlamıyorum.' dedi.

Öte yandan, bir çocuk annesi olduğu belirtilen Kaya'nın cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Kaynak: AA