Edirne'nin Şehidi, Valisini Ağlattı

Edirne Valisi Özdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen yıl düzenlenen terör saldırısında şehit olan Nefise Çetin Özsoy'un kabrini ziyaret etti Ziyaret sırasında duygulanan Özdemir, gözyaşlarını tutamadı.

Edirne Valisi Günay Özdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı şehitlik ziyaretinde, gözyaşlarına hakim olamadı.

Vali Özdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen yıl düzenlenen terör saldırısında şehit olan Nefise Çetin Özsoy'un Yenişehir Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti.

Özdemir, şehit polis memurunun annesi Hafize ve babası Süleyman Çetin ile kabre çiçek koydu. Daha sonra, Selimiye Camisi imamlarından Yusuf Serenli'nin ettiği duaya, Vali Özdemir, şehidin ailesi, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bilgin Özbaş ve Edirne Şehit Aileleri Derneği Başkanı Faruk Çiftçi de dualarıyla eşlik etti.

- Gözyaşlarını tutamadı

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Özdemir'in cümlelerine, gözyaşı eşlik etti.

Vali Özdemir, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişiminin, tarih boyunca Türk milletinin başına gelmiş en büyük felaket olduğunu söyledi.

Halkın vatanına, milletine, cumhuriyete ve Atatürk'e sahip çıkarak ciddi bir savaş verdiğini ifade eden Özdemir, 'Tanklara karşı, tankları kovalayan millet olarak tarihe geçti. Bu vatan için şehit olan tüm şehitlerimize, Allah rahmet eylesin. Biz o şehitlerimize, gazilerimize layık olabilmek için görev yapıyoruz, inşallah layık oluruz.' dedi.
Kaynak: AA