CHP'li Aykut Erdoğdu'dan darbe palavraları

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu 15 Temmuz darbe girişimi gecesi mecliste yaşananları anlattı. Erdoğdu anlattıklarıyla güldürdü.

CHP'li Aykut Erdoğdu'dan darbe palavraları
CHP'li Aykut Erdoğdu'dan darbe palavraları
Halk Tv'de Elif Doğan Şentürk'ün sunduğu Gündem Özel programına canlı yayın konuğu olan Aykut Erdoğdu FETÖ'nün hain darbe girişimi gecesi mecliste yaşadıklarını anlattı.

BEN DE YANINDAYDIM

Meclisin bombalandığını söyleyen Erdoğdu 'Biz geziden dolayı bombalara alışkınız ama o eski binaya bomba vurduğunda yarım metre bina gidip geliyor. İlk bombayı vurduklarında Bekir Bozdağ kürsüdeydi ben de yanındaydım. O gece bizi can havliyle nasıl aradıklarını biz biliyoruz. İlk meclise biz gittik.' dedi.

DARBECİLER GELSE TESLİM OLMAYACAKTIM


'Bekir Bozdağ'a ilk kürsüden inme diyen benim' diyen Erdoğdu sözlerini şöyle sürdürdü;

Bombayı vurduklarından tozlar dökülüyor. Nefes alamıyorsunuz. Bir de benim gibi akciğer rahatsızlığı olanlar insanlar için de... Boğularak ölmek mi, yoksa dışarıda çatışma var helikopter sesleri makinalı tüfek sesleri bahçede çatışmanın arasında mı kalacaksınız? Yoksa içeride boğularak mı öleceksiniz? Elimde bir silah var kendi silahım. Ben teslim olmamaya karar vermiştim geldiklerinde. Ceketime sardım silahı.

CHP O GECE MİLLETE UMUT OLDU


Çocukların başına gelmesin diye ben polisin başında bekledim. O gece bize söylenenleri de biliyoruz. Can derdine düşünce CHP, sondan sonra da CHP darbeci yapmayın etmeyin. CHP'nin o meclise girmesi millete büyük bir umut verdi. 

ŞENER ŞEN'İN UNUTULMAYAN "ATMA ZİYA" SAHNESİ